Fissler Solea 20 cm 3,2 l

Popis produktu

Parametre produktu

Priemer
20 cm
Materiál
nehrdzavejúca oceľ
Prevedenie výrobku
hrnca
Indukcia
áno
Objem
3.2 l

Parametre produktu

Priemer
20 cm
Materiál
nehrdzavejúca oceľ
Prevedenie výrobku
hrnca
Indukcia
áno
Objem
3.2 l

Popis produktu

Riad Fissler solea® osloví predovšetkým milovníkov dizajnu, ktorí sa radi nechajú počas každého varenia prekvapiť dômyselnou funkčnosťou. S týmto riadom sa budete môcť naplno sústrediť na kreatívnu tvorbu v kuchyni, manipulácia s riadom bude totiž nekomplikovaná a bezpečná. Navyše solea® prichádza s inováciou v zlievaní vody – bez chňapky a bez cedidla. Hravé varenie môže začať!  

  • Výnimočný a funkčný inovatívny dizajn zameraný na detaily
  • Saténový vzhľad
  • Prémiový riad z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 18/10
  • Vynikajúca tepelná vodivosť umožní energeticky úsporné varenie vďaka hliníkovému jadru
  • Dokonale priliehajúca sklenená pokrievka s možnosťou zlievania bez cedidla
  • Pokrievku možno zavesiť kdekoľvek na okraj hrnca  
  • Úchyty z nehrdzavejúcej ocele na pokrievke zostávajú chladné
  • Komfortné, priestorné uchá z nehrdzavejúcej ocele – pri manipulácii nepotrebujete chňapku
  • Odolné proti opotrebovaniu, poškrabaniu a proti odtlačkom prstov
  • Zahnutý širší kraj umožní čisté vylievanie bez kvapiek
  • Integrovaná vnútorná odmerná stupnica – laserová
  • Riad je stohovateľný
  • Dno CookStar vhodné na všetky zdroje tepla, vrátane indukcie
  • Možno použiť v rúre / s pokrievkou do 180 °C
  • Vhodné do umývačky riadu
  • Ocenenie za dizajn a kvalitu KitchenInovation of the year 2008, iF design award China 2008

 

Hrniec z najvyššieho prémiového radu solea® je vyrobený z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 18/10 (18 % chrómu, 10 % niklu, 72 % ocele), veľmi dobre sa čistí, je hygienický a mimoriadne odolný proti korózii. Saténový vzhľad vonkajšieho a vnútorného povrchu a nový, až "vizionársky" dizajn pokrievky bude to prvé, čo upúta vašu pozornosť. Uchá a úchyty v leštenom vyhotovení zostávajú chladné po celú dobu varenia. Ich optimálny tvar je v súlade s maximálnou možnou voľnosťou, či ide už o veľkosť ruky alebo o ideálnu pozíciu úchopu. Dostatok priestoru zaisťuje bezpečnú manipuláciu.  

Inovácia v tomto prípade spočíva v sklenenej pokrievke. Práve pokrievka a zlievanie tekutiny býva častým kameňom úrazu. Pri vývoji série soleo® bolo jasné, že je nutné zbaviť sa chňapky a cedidla. Každý detail pri práci v kuchyni hrá dôležitú úlohu a hľadať ďalších nutných pomocníkov je často nadľudský výkon. Balansovanie s cedidlom okrem toho zvyšuje riziko popálenia. Elegantná pokrievka solea® tesne prilieha k okraju hrnca a ak chcete tekutinu zliať, stačí pokrievku jednoducho posunúť – trik spočíva v tom, že vďaka úchytom na stranách pokrievky môžete presne regulovať šírku otvoru na vylievanie. Pohodlne, presne a bezpečne. Vylievanie bez nehody poistí zahnutý širší okraj hrnca. Dizajnérom neunikol ani problém s kondenzáciou z odloženej pokrievky. Nemecká dôslednosť ich priviedla na optimálne riešenie  – pokrievku možno vďaka integrovanému držiaku zavesiť kdekoľvek na okraj hrnca. Kondenzát tak steká do hrnca a neušpiní váš sporák, pracovnú dosku ani prestretý stôl. Každý, kto servíruje rád pri stole rovno z hrnca, s istotou prekvapí svojich hostí "riadom budúcnosti".  

Perfektne rovné dno CookStar je možné použiť na všetky zdroje, vrátane indukcie. Teplo je vďaka hliníkovému zapuzdrenému jadru distribuované rovnomerne a varenie je energeticky aj časovo úsporné. Vnútorný povrch hrnca je dokonale hladký a ľahko sa čistí. S integrovanou odmerkou máte prehľad o tom, koľko porcií tentoraz uvaríte. Spojenie dna a stien je u riadu Fissler vždy plné, bez dutých priestorov. Prechod medzi dnom a stenami je zaoblený – oceníte ho najmä pri miešaní hustého obsahu, keď je nutné vareškou plynule kopírovať celý obvod hrnca. Riad môžete stohovať. V ponuke nájdete široký výber veľkostných a typových variantov, ktoré tvoria ucelený rad Fissler solea®. Ak chcete potešiť svojich blízkych, darujete im nielen riad tej najvyššej kvality, ale aj príležitosť začať variť moderne!  

Naše tipy úsporného varenia: pre energeticky úsporné varenie je potreba nájsť správnu mieru intenzity ohrevu. Pokrm vo vnútri hrnca by sa mal variť len mierne, s malým množstvom unikajúcej pary. Príliš veľa pary signalizuje nutnosť zníženia teploty! Dno CookStar umožňuje vypnúť sporák ešte skôr, ako je pokrm dovarený – využite naplno veľkú tepelnú akumuláciu hliníkového jadra! Veľkosť hrncov voľte vždy podľa toho, s akým množstvom surovín pracujete. Ak to receptúra dovolí, použite vždy pokrievku – doba prípravy sa tým razantne skráti.  

Každé 3 sekundy sa na celom svete predá 1 výrobok značky Fissler!

Spoločnosť Fissler GmbH je najväčším nemeckým výrobcom potrieb pre domácnosť a kuchyňu. Prostredníctvom svojho obchodného zastúpenia pôsobí na všetkých svetových kontinentoch vo vyše 80 krajinách. Označenie "Superznačka z Nemecka" právom radí Fissler medzi najvplyvnejšie značky. Silný dôraz na inováciu a vývoj trvajúci dlhé desaťročia oprávnene prispieva k produkcii výrobkov, ktoré vám umožnia prežiť často nudné technologické postupy hravým a novým spôsobom. Každý rok zákazníci netrpezlivo očakávajú novinky, ktoré ich budú baviť. Fissler je priekopníkom nových trendov, čo dokladá aj rad patentov a dizajnových ocenení. Za zmienku rozhodne stojí aj riadenie kontroly, ktorá prebieha celým procesom výroby pod prísnymi štandardmi. Moderné výrobné technológie a nové kontrolné nástroje garantujú tú najvyššiu kvalitu. Už viac než 170 rokov Fissler stavia na 3 kľúčových pilieroch – technologickom know-how, dokonalej výrobe a veľkej inovačnej sile. Cieľom všetkých 700 zamestnancov je to jediné –  výrobok prispôsobený potrebám zákazníka. Varenie musí našich zákazníkov tešiť!  Made in Fissler (Germany)

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

{"Obľúbené kategórie":[["Kaligrafické súpravy","https://kaligraficke-supravy.heureka.sk/"],["Kúpeľňové predložky","https://kupelnove-predlozky.heureka.sk/"],["Farby na drevo","https://farby-na-drevo.heureka.sk/"],["Nákupné tašky a košíky","https://nakupne-tasky-kosiky.heureka.sk/"],["Sviečky","https://sviecky.heureka.sk/"],["Ovládače pre PlayStation 4","https://gamepady.heureka.sk/f:2581:491147/"],["Kreatívne sady pre chlapcov","https://vytvarne-a-kreativne-sady.heureka.sk/f:25507:10049702/"],["Náhradné trysky pre ústne sprchy TrueLife","https://nahradne-hlavice-ustne-sprchy.heureka.sk/f:35043:31103502/"],["Veľkonočné blahoželania","https://blahozelania.heureka.sk/f:24275:29762085/"],["Fotovoltaické panely","https://fotovoltaicke-solarne-panely.heureka.sk/f:30652:30079529/"]],"Vybrané značky":[["Hrnce Onpira","https://hrnce.heureka.sk/f:13850:34044047/"],["Hrnce Weber","https://hrnce.heureka.sk/f:13850:8382914/"],["Hrnce Monix","https://hrnce.heureka.sk/f:13850:166717/"],["Hrnce Resto","https://hrnce.heureka.sk/f:13850:29894047/"],["Hrnce Krisberg","https://hrnce.heureka.sk/f:13850:34488821/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať vitamín a doplňok stravy pre psa?","https://vitaminy-pre-psov.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-vitaminy-a-doplnky-stravy-pre-psov/"],["Ako vybrať hru pre Nintendo Switch?","https://hry-pre-nintendo-switch.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-hru-pre-nintendo-switch/"],["Ako vybrať modem?","https://modemy.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-modem/"]],"Vybrané produkty":[["LEMON BERET LBX Dievčenský zimný kabát modrý","https://detske-kabaty.heureka.sk/lemon-beret-lbx-dievcensky-zimny-kabat-modry/"],["EMI set antialergický 90x130 45x65","https://sety-prikryvok-vankusov.heureka.sk/emi-set-antialergicky-90x130-45x65/"],["IdeaNabytek Prádelník 2 dveře + 2 zásuvky TORINO","https://bielizniky.heureka.sk/ideanabytek-pradelnik-2-dvere-plus-2-zasuvky-torino/"],["Fieldmann FZG 1008","https://grily.heureka.sk/fieldmann-fzg-1008/"],["Prodomos Line pozink čierna 670 x 700 mm","https://kominove-striesky.heureka.sk/prodomos-line-pozink-cierna-670-x-700-mm/"],["Artemiss Farebný piesok biely 110 g","https://piskovanie-obrazkov.heureka.sk/artemiss-farebny-piesok-biely-110-g/"],["CEBA Podložka cestovní Big Bear 60 x 40","https://prebalovacie-pulty-a-podlozky.heureka.sk/ceba-podlozka-cestovni-big-bear-60-x-40/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}