Najnovšie recenzie zo sekcie Hrnce
Hrnce sú veľmi ťažké,ale inak ok
- Kvalitný
- Kvalitný materiál
- Nemá plastové časti, ktoré by sa časom odlomili
S týmto produktom som veľmi spokojná. Má neprilnavý povrch a dlho drží teplo. Určite si kúpim aj vo väčšej veľkosti.
- Kvalitná
Riadne veľký. Funguje na indikcii
Pokrievka neprilieha nahrniec, tym padom vsetko teplo unika. Pri vareni kuskusu je dolezite aby pokrievka spravne sedela.
- Super varenie,rýchle, šetrí energiu a tým čas
SAHM Smalt rajnicu 40 cm 20 l 100002928
Pridané: 8. augusta 2023
(naposledy upravené 8. augusta 2023)
Zakúpený v Vybavenie-hotelov.sk
Vekom osvedčený kvalitný výrobok.
Kvalitný hrniec (varím na plyne)
- Krásny dizajn a vysoká kvalita
Riad bez nepriľnavej úpravy, vyhovuje pre bežné varenie, napr. aj robenie zemiakovej kaše, ktorú pripravujeme kovovým nástrojom a povrch neporušíme. Kvalita spracovania vyhovuje bežnému použitiu v kuchyni, najmä na prípravu polievok a vývarov. Cena dostupná, zodpovedá úrovni spracovania. Otvor na odchod pary by mohol byť väčší.
Spokojnosť
- Maximálna spokojnosť
- Vrelo odporúčam
- Výborne sa v tom varí
- Už mám druhý kus
- Veľmi vhodné na ryžu, ale aj na ostatné chutné jedlá
- Český produkt
- Pekný dizajn, pevný a masívny materiál hrnca, prijateľná cena, jedlo dlho vydrží teplé.
- Môžem odporučiť domácim kuchárom, kuchárkam, ktorí radi kŕmia členov rodiny.
- Žiadnu nemá
Pekný dizajn, pevný masívny materiál hrnca, prijateľná cena, jedlo dlho vydrží teplé, všetko ako som očakával.
Hrniec "Ernesto" môžem odporučiť pre každú príležitosť, domácim kuchárom, kuchárkam ktorý radi kŕmia členov rodiny.
- liatina
Keď som sa rozhodla pre veľký 14 litrový hrniec, tak tento už bol samozrejmosťou. Veľká spokojnosť s oboma.
Splnil moje očakávanie. Dlho som sa rozhodovala lebo som bola navyknutá na svoj starý (tiež nerezový), ktorý však nie je vhodný na indukciu. A urobila som dobre, na Orion som naďabila náhodou, keď som si u iného predajcu zakúpila nerezovú rajnicu s priemerom 14 cm. Tá ma presvedčila, že takejto kvality by mohol byť aj veľký (min. 11 litrový) hrniec. Tak som si našla výrobcu a potom to už bolo jednoduché. Napriek tomu, že má objem o 3 l väčší (než ten starý), väčším dojmom nepôsobí, je len o 3 cm vyšší.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »