Najnovšie recenzie zo sekcie Hrnce
- Kvalitný materiál, možnosť variť bez tuku
- Výhodné varenie. Výhodná cena.
- Slabšie prevedenie smaltu.
Vynikajúci hrniec - cena bola výborná a kvalita taktiež
- Tento som kupoval ako dar, rovnaký som si kúpil pred rokom a som veľmi spokojný. Všetko ako v popise k hrncu. Je to skutočne do každej domácnosti.
- Aj pri varení aj pri pečení v rúre je jedlo z neho neporovnateľne chutnejšie.
- dobre sa umýva
- naldherná farba
- super pokrievka
- vyššia cena
kvalitný, praktický hrniec
praktický, kvalitný hrniec
Top cena/vykon
Presne toto som hladal
Maximalne spokojny, lahky na udrzbu, sikovne prevedenie, sklenena pokrievka
- prevedenie
- overená značka
pekný a praktický
- Keďže ja jem iba dusené jedlá, je pre mňa ideálny. Mäso / zelenina/ je šťavnaté, mäkké a chutné.
- Šetrí čas, lebo nie je potrbné pri ňom stáť a miešať ho. Podlejem viac vody a mäso sa nvarí, ale dusí. To jenaj väčšia výhoda. Opravujem chybu - potrebné.
- Je vhodný akurát pre jednu osobu.
zatial nedorazil
- Nemám dobrú skúsenosť lebo som zadal chcem tovar dobierkou lenže moja obiednavka nebola riešená a začali ju riešiť až keď som previedol peniaze na účet a teraz dopravca sa vyhovára na obchod Senzačne ty popierajú že som peniaze nepreviedli pritom som poslal doklad že mi peniaze strhli a nemám ani peniaze ani zásielku.
- Nevýhoda je v tom že obchod je neseriózny
- Kvalitný hrniec na každodenné použitie uvaríme všetko v jednom hrnci
Neviem o žiadnej
tento hrniec som si kúpila hlavne na prípravu krémov do zákuskov, nakoľko často pečiem, nepripáli sa v ňom nič.
Super kvalita hrnca. Maximálna spokojnosť.
Perfektný hrniec najradšej v ňom robím ryžu vôbec sa nepripáli. Odporúčam. I celá sa riadu je vynikajúca.
- šikovný hrniec
manželovi sa zdá, že na našej indukcii nevedie až tak dobre teplo ako je zvyknutý na iných hrncoch, vraj musí použiť vyšší stupeň
Je super.
- Pekný účel spĺňa
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »