Najnovšie recenzie zo sekcie Hrnce
- spolehlivost
- kvalita
- spolehlivost
- kvalita
Ďakujem za hrniec keďže rada varím užívam si vaše výrobky pekný r
Tento produkt mi plne vyhovuje som s ním plne spokojná. Nevýhodou je jeho obsah, v prípade väčšieho množstva uskladnenia potravín.
Super rajnica. Osvedčená kvalita. Produkt absolutne splnil moje očakávania. Maximálna spokojnosť.
Ucho na pokrievke nabodovane mierne krivo a je medzera medzi uchom a pokrievkou za tie peniaze mohla byt praca odvedena poctivejsie.Som zvedavy kolko vydrzi.Hrniec som zatial nevyskusal.
je to nerez odskúšam
- Kvalitný hrniec šéfkuchárov, samopodlievacia pokrievka zabezpečí unikátnu chuť jedál - ten rozdiel je fakt výrazný, materiál je liatina, vydrží prakticky všetko, navyše je krásny -dýchlo z neho na mňa Francúzko :)
- je ťažký, keďže je liatinový
Vynikajúca kúpa, je vhodný n a všetky typy sporákov, mne išlo o indukciu, vraj je vhodný do umývačky - tam som ho ale nedala, radšej som ho umyla ručne. Pred prvým použitím je treba ho ošetriť aby dlho slúžil - vymastiť olejom a vypáliť - našla som si návod.
Zatiaľ som neskúšal.
Hrniec je šikovný práve pre mňa,ked potrebujem variť menšie množstvo.Je kvalitný ,som spokojná.
pekný dizajn
Vzhľad ako na obrázku, hrniec je ľahký, praktická pokrievka
Super kvalita aj dizajn za výbornú cenu
Kvalitný hrnie, dostatočne veľký aj na indukciu
je len na 1,5 l vody nie 2l
Výborný a estetický
- Můj druhý stejný hrnec, na mé single vaření ideál
Objem je menší ako sa udávalo v špecifikáciách produktu , ale inak ok.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »